Wij zijn uw begeleiders

Wij zijn Tom Kok, Henk Gossink en Jan Willem Boissevain. Wij vertrouwen elkaar. Onze gezamenlijke drijfveer is inspireren vanuit waarden. Samen staan wij garant voor de hoge kwaliteit van onze Masterclass.

keyboard_double_arrow_down

Tom Kok

De verhalen en inzichten van Tom komen uit zijn politiek-bestuurlijke activiteiten (partijvoorzitter D66, voorzitter AVRO, lid RvC Centrale Bank Curaçao en Sint Maarten), zijn ervaringen bij de overheid (officier koninklijke marine, programmadirecteur DWR bij Binnenlandse zaken en ICTU-programmadirecteur persoonsgebonden budget voor VWS), zijn ervaringen in het bedrijfsleven (directievoorzitter FBTO-verzekeringen en directeur strategie Achmea Groep) en ervaringen als ondernemer sinds 2000 (CoolGroup). Tom’s persoonlijke drijfveren zijn Simon Koning, moedig leven, beschermen, inspiratie en watervallen.

Henk Gossink

Henk Gossink is partner bij Van de Bunt Adviseurs en oprichter van de KNAP Academie, een platform voor pioniers in opleiden. Henk ontwikkelt vanaf 2005 opleidingen voor politiek-bestuurders, begeleidt individuele bestuurders en diverse colleges van Burgemeesters en Wethouders in hun ontwikkeling. Voor diverse ministeries gaf hij opleidingen vorm om het samenspel tussen bewindspersoon en ambtelijke organisatie te versterken. Zijn focus ligt op waarden zoeken en creëren bij complexe opgaven. Henks persoonlijke drijfveren zijn Emma, gedoe en loslaten.

Jan Willem Boissevain

Jan Willem Boissevain is projectmanager en adviseur met meer dan 30 jaar ervaring in verandertrajecten binnen de publieke sector. Hij adviseert overheden over strategische vraagstukken, business transformatie en implementatie. Zijn persoonlijke drijfveer is het vergroten van het lerend vermogen tussen bedrijven en overheid. Het delen van zijn ervaringen en lessen die daaruit kunnen worden geleerd is de basis voor de trainingen die hij verzorgt voor bestuurders, managers en inkopers van de overheid, met altijd een levendige component over integriteit. Jan Willem heeft opleidingen verzorgd voor de Rijksacademie, de PBLQ Leergang, de ABD en NL Digital. Als opiniemaker publiceert hij regelmatig, o.a. op het platform van iBestuur.